16:20 04.02.2017

За тиждень в Авдіївці було пошкоджено або зруйновано 144 будинки і 22 квартири

1 min read
За тиждень в Авдіївці було пошкоджено або зруйновано 144 будинки і 22 квартири

За минулий тиждень унаслідок інтенсивних обстрілів із боку бойовиків в Авдіївці (Донецька область) були пошкоджені або зруйновані понад 150 житлових будинків і будівель, повідомив керівник військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін.

"За ці дні в Старій Авдіївці були пошкоджені 144 приватних будинки, 8 багатоповерхівок: у них 22 квартири. Знищено 4 гаражі та пошкоджено будівлю залізничної станції", - сказав він журналістам у суботу в Авдіївці.

П.Малихін зазначив, що за минулу добу постраждалих серед цивільного населення немає.

"Унаслідок останнього обстрілу було поранено двох співробітників ДСНС, одна жінка загинула, ще одна поранена. Також поранення дістав журналіст", - сказав він.

За словами глави адміністрації, на сьогодні Авдіївка поки що залишається без світла, відновлювальні роботи тривають. У квартирах мінімальний рівень тепла підтримується. В місті організовано підвезення води та продуктів харчування, діє пункт обігріву.

П.Малихін також зазначив, що деякі мерії, облдержадміністрації та небайдужі громадяни пропонують і надають допомогу жителям Авдіївки.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в суботу в Авдіївці дощ, температура близько 0 градусів.

AD
AD
AD
AD