20:46 27.02.2024

Українці зможуть отримувати перекази в канадських доларах через PrivatMoney і RemitBee

1 min read

Державний ПриватБанк (Київ) разом із канадською фінтех компанією RemitBee відкрили можливість переказів в Україну в канадських доларах (CAD) через платіжну систему банку PrivatMoney, повідомляють у пресрелізі фінустанови у вівторок.

"Щоб численна діаспора та українці, які зараз перебувають за кордоном, могли завжди зручно і швидко підтримати рідних і друзів в Україні, ми розширюємо географію партнерів системи доступних грошових переказів PrivatMoney і виходимо на канадський ринок", - наводяться слова члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка.

Він повідомив, що до кінця березня 2024 року перший переказ на суму до 250 канадських доларів із Канади в Україну можна буде здійснити безкоштовно.

Уточнюється, що мінімальна сума переказу становить лише CAD10.

Як інформує пресслужба держбанку, здійснити переказ із Канади в Україну можна через сайт або мобільний застосунок компанії RemitBee.

За даними Нацбанку України, на 1 січня 2023 року ПриватБанк за розміром активів посідав 1-ше місце (878,25 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні. За четвертий квартал минулого року мережа банку розширилася на одне відділення - до 1132 і посіла друге місце за розміром у країні.

 

 

 

AD
AD
AD
AD