14:20 19.02.2022

Зеленський і Джонсон у Мюнхені обговорили ситуацію з безпекою та узгодили подальші спільні кроки

1 min read
Зеленський і Джонсон у Мюнхені обговорили ситуацію з безпекою та узгодили подальші спільні кроки

Президент України Володимир Зеленський у Мюнхені в суботу провів зустріч з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, лідери обговорили безпеку на тлі агресивних дій РФ.

"Зустрівся з Борисом Джонсоном у Мюнхені. Говорили про безпеку на тлі агресивних дій РФ. Узгодили подальші спільні кроки. Залишаємося єдиними в прагненні до деескалації дипломатичним шляхом. Вдячний Великій Британії за підтримку України і співпрацю заради безпеки та миру", - написав він у своєму Twitter в суботу вдень.

Зеленський повідомив журналістам, що зустрічається з Джонсоном у небезпечний для всього світу час. "Важливо, що є такі справжні, надійні, потужні, не теоретичні, а предметні друзі, як Велика Британія, як прем'єр-міністр Борис Джонсон", - сказав президент України.

"Ми зустрічаємося, щоб у майбутніх президентів України і майбутніх прем'єр-міністрів Великої Британії була можливість говорити на інші теми. А теми щодо ситуації з безпекою і військового конфлікту на Донбасі були зняті", - наголосив глава Української держави.

 

 

AD
AD
AD
AD
AD