10:57 23.03.2017

"Укртрансгаз" перевів аварійні бригади в оперативну готовність через вибухи боєприпасів у Балаклії

1 min read
"Укртрансгаз" перевів аварійні бригади в оперативну готовність через вибухи боєприпасів у Балаклії

ПАТ "Укртрансгаз" перевів аварійні бригади в оперативну готовність через вибухи боєприпасів у Балаклії (Харківська обл.), повідомив керівник відділу зв'язків із громадськістю та пресою ПАТ "Укртрансгаз" Максим Белявський.

"Укртрансгаз перевів аварійні бригади в оперативну готовність. Проводиться перемикання напрямків транспортування газу. Найближчий газопровід до складів у радіусі 4 км. Зона небезпеки – 5 кілометрів. Тримаємо руку на пульсі", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, станом на 7 годин ранку четверга на території військового складу в Балаклії Харківської області спостерігаються вибухи різної інтенсивності, повідомляє прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій. З можливої зони ураження проводиться евакуація населення (близько 15 тис. осіб). Рух пасажирського транспорту на залізничній станції Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою.

НАК "Нафтогаз України" належить 100% "Укртрансгаз", що експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни.

AD
AD
AD
AD
AD