18:37 24.06.2024

В Одесі від обстрілу постраждав центральний розподільний склад мережі "Таврія В"

2 хв читати

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по Одесі в понеділок вранці пошкоджено центральний розподільний склад "Таврія В", постраждав один співробітник.

"На нашому складі ніколи не було ні зброї, ні ракет, ні снарядів - ні першого разу, ні зараз. Три сотні співробітників складу цьому свідки", - прокоментував засновник мережі "Таврія В" Борис Музальов на фейсбук-сторінці.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі "Таврія В", унаслідок ракетного удару знищено 24 тис. 255 кв. м із 52 тис. кв. м центрального розподільчого складу ритейлера.

Зазначається, що завдяки заздалегідь вжитим заходам безпеки під час ракетної атаки персонал центрального складу мережі супермаркетів "Таврія В", який працював на той момент у складських приміщеннях, перебував в укритті. На жаль, постраждав один співробітник, йому надано медичну допомогу.

Складське приміщення, де були зосереджені продовольчі та непродовольчі товари для забезпечення населення України, зазнало серйозних руйнувань. Головний удар припав на зону non-food, де зберігалися текстиль для дому, одяг, витратні матеріали: стретч-плівка, пакувальні пакети, касова стрічка, а також побутова хімія.

Пожежу, що тривала близько чотирьох годин, локалізували приблизно близько 12:00 силами фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як повідомив Forbes Ukraine СЕО мережі Віталій Карандо, за попередніми оцінками, збитки можуть сягати 300 млн грн.

Це не перше потрапляння в склади ритейлера. Майже рік тому, 14 червня 2023 року, ворожа ракета влучила у продовольчий склад мережі "Таврія В" в Одесі.

У пресслужбі повідомили, що компанія вжила заходів щодо перенаправлення поставок продовольчих і непродовольчих товарів безпосередньо до торговельних об'єктів "Таврія В", "Блиск&Відро", "Космос", тож їхнього дефіциту не буде.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни завдали трьох ударів дронами по храму в Бериславському районі – Херсонська ОВА

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА