12:10 01.06.2024

McDonald's розпочав реконструкцію ресторану поруч із Центральним залізничним вокзалом у Києві

2 хв читати
McDonald's розпочав реконструкцію ресторану поруч із Центральним залізничним вокзалом у Києві
Фото: пресслужба McDonald’s

ПІІ "Макдональдс Юкрейн Лтд", що розвиває в Україні мережу ресторанів швидкого обслуговування McDonald's, закрила на реконструкцію ресторан, розташований на Центральному залізничному вокзалі в Києві в суботу, 1 червня, повідомили у прес-службі компанії.

Ремонтні роботи планують завершити до листопада цього року, і поки заклад оновлюватимуть, клієнти можуть зробити замовлення у двох ресторанах McDonald's, розташованих на Південному вокзалі лише за 600 і 800 метрів від Вокзальної площі, - на вулиці Січеславська, 6 і Георгія Кірпи, 5а.

Цей ресторан був лідером за відвідуваністю - протягом останніх 10 років щорічно входив до п'ятірки ресторанів України за кількістю клієнтів, у 2011 році став другим закладом у світі за цим показником.

Після завершення запланованих робіт у ресторані на Вокзальній площі на гостей чекатиме оновлений дизайн залу на 193 місця, тераса на 88 місць, 11 двосторонніх терміналів самообслуговування. Ресторан стане першим закладом McDonald's в Україні з пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхом, з якого відкриватиметься вид на площу.

Перший заклад мережі McDonald's в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

Як повідомлялося, McDonald's 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. До 24 лютого того ж року мережа налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни. Станом на весну 2024 року працює 101 ресторан.

Кількість співробітників компанії у 2023 році зросла на 7% - до 9614 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

Зеленський обговорив з конгресменами США постачання додаткових систем ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА