13:22 29.06.2024

McDonald's відкрив ресторан у Чернівцях

2 хв читати
McDonald's відкрив ресторан у Чернівцях

ПІІ "Макдональдс Юкрейн Лтд", що розвиває в Україні мережу ресторанів швидкого обслуговування McDonald's, сьогодні відкрило перший ресторан у Чернівцях, повідомила пресслужба компанії.

Ресторан у Чернівцях на вул. Героїв Майдану, 184, має площу понад 605 кв.м, налічує 175 місць у залі та 136 на терасі. У залі працює 12 цифрових терміналів самообслуговування, є сервіс обслуговування за столиком. Автомобілісти зможуть придбати страви на Макдрайві. А через кілька тижнів після відкриття працюватиме також служба доставки МакДелівері. Графік роботи ресторану - з 7:00 до 22:30, МакДрайву - з 5:00 до 22:30.

Ресторан працюватиме за розширеними правилами безпеки, яких неухильно дотримуються всі заклади МакДональдз в Україні. Під час повітряної тривоги він зачинятиметься, щоб працівники та відвідувачі могли перейти до найближчого укриття, і відкриється орієнтовно за годину після її скасування.

Ресторан у Чернівцях - перший МакДональдз, який відкривається 2024 року. Загалом план на 2024 рік передбачає відкриття 6 ресторанів.

Перший заклад мережі McDonald's в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

20 вересня 2022 року McDonald's розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. До 24 лютого того ж року мережа налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни. Станом на червень 2024 року працює 101 ресторан, а мережа налічує 118 ресторанів.

Кількість співробітників компанії у 2023 році зросла на 7% - до 9614 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни завдали трьох ударів дронами по храму в Бериславському районі – Херсонська ОВА

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА