14:14 17.06.2024

У закладах профосвіти Київської області створюються освітні хаби для дорослих - обладміністрація

1 хв читати
У закладах профосвіти Київської області створюються освітні хаби для дорослих - обладміністрація

Освітні хаби для навчання дорослого населення створюються в закладах професійної освіти Київської області, повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації.

"Доросле населення Київщини має змогу здобути робітничу кваліфікацію у закладах професійно-технічної освіти за курсовою формою навчання упродовж 3-6 місяців залежно від складності професії та рівня освітньо-кваліфікаційного розряду", - повідомляється у телеграм-каналі обладміністрації.

Такі центри створюються в Білій Церкві, Борисполі, Броварах, Українці та інших містах Київської області. До кінця року планується створити 11 освітніх хабів у закладах професійної освіти регіону.

"Для оцінювання і визнання результатів навчання осіб, присвоєння, підтвердження відповідних професійних кваліфікацій у закладах професійної освіти акредитовано п’ять кваліфікаційних центрів", - зазначили в адміністрації.

Крім того, згідно з повідомленням, до центрів можна звертатися для визнання в Україні професійних кваліфікацій, здобутих в інших країнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА