08:20 02.03.2022

Тростянець захоплено агресором – голова ОВА

1 хв читати

Місто Тростянець у Сумській області повністю зайнято агресором, повідомив голова Сумської ОВ Дмитро Живицький з посиланням на інформацію від голови Тростянецької громади Юрія Бови.

"Станом на 1.03 три російські колони з різних боків, зайшли до Тростянця і повністю зайняли місто. Знесли танком ворота у Круглий Двір, розтрощили картинну галерею", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що в місті майже всі лінії електропередачі пошкоджено, розбито всі дороги. "Росіяни ходять будинками, дістають людей із підвалів, змушують їх сидіти на вулиці вночі. Вони бояться авіаударів, бояться роботи нашої артилерії", – повідомляє Живицький.

"Хочу сказати, що міська влада працює. Навіть у таких умовах. Забезпечуємо людей їжею, хліб печеться. Територіальна оборона працює", – написав голова Сумської ОВА.

Водночас видання "Українська правда" повідомляє з посиланням на свої джерела, що в ніч проти середи російська техніка, ховаючись від обстрілів українських Байрактарів, захопила частину підприємств у Тростянці.

"Тростянець за фактом зараз захоплено, тероборона бореться, але кілька колон важкої техніки зайшли до міста. Вони прикриваються цивільними. За межами міста по ним працюють артилерія та "Байрактари", а зараз вони ховаються фактично за цивільним населенням", – цитує видання своє джерело .

Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy/664

https://www.pravda.com.ua/news/2022/03/2/7327311/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА